La Federació Espanyola de Futbol va reafirmar ahir que els partits de lliga només es podran jugar els dissabtes i els diumenges després de la resolució d'ahir de la jutgessa de Competició, que va decidir que no hi pot haver partits els divendres i els dilluns si no ho permet l'ens federatiu, ja que les dates són competència de la federació, i els horaris, de La Lliga. La jutgessa va dictaminar un canvi d'horaris dels partits de les tres primeres jornades. Entre ells, hi ha l'Athletic de Bilbao-Barcelona, que havia d'inaugurar el campionat el proper divendres, 16 d'agost, a les 21 hores i que es jugarà, finalment, l'endemà a les 20.45 hores.

De la primera jornada, també canvien d'horari el Mallorca Eibar, el Betis-Valladolid i l'Elx-Fuenlabrada, aquest de la Lliga 123. De la resta de les tres primeres jornades destaquen alguns canvis en els partits del Girona de la segona i tercera jornades de Segona.

De tota manera, La Lliga ja va anunciar que res no canvia i que manté l'horari inicial dels partits. A causa de la falta d'acord entre totes dues parts, en la guerra que fa temps que duen a terme els seus presidents, Tebas i Rubiales, la decisió definitiva la tindrà la justícia ordinària, que es pronunciarà el proper 7 d'agost.