26 de juliol de 2019
26.07.2019
TENNIS

El CT Manresa participarà en el Torneig Eix Transversal

Neix una nova iniciativa del club manresà amb Vic, Girona i Lleida

25.07.2019 | 23:30
Anjo Valentí (esquerra), president del CT Manresa, el dia de l'acord

El Club Tennis Manresa serà un dels quatre participants del primer Torneig de l'Eix Transversal, que se celebrarà tant en tennis com en pàdel. La iniciativa ha estat creada per l'equip manresà, conjuntament amb el Club Tennis Vic, el Club Tennis Girona i el Club Tennis Lleida.

Els presidents de les quatre entitats es van reunir a la seu del CT Vic en una trobada que tenia com a objectiu intercanviar opinions sobre la possibilitat de crear un torneig que fos tant de tennis com de pàdel i que impliqués les quatre capitals de l'Eix Transversal.

El torneig, que tindrà el suport de les Federacions Catalanes de Tennis i de Pàdel, tindrà un caràcter anual i la seu organitzadora serà rotativa. A més, en un futur es podrà considerar la inclusió d'altres clubs de les quatre demarcacions que estiguin interessats en participar-hi. En aquest escenari hipotètic, la participació seria d'equips representants del territori en qüestió, en format selecció, en lloc de representants de clubs.

Sense tenir una confirmació definitiva encara del primer amfitrió, s'han de reunir una segona vegada els gerents i directors esportius dels quatre clubs que participaran. Tot sembla indicar que la primera edició tindria com a seu organitzadora del torneig Club Tennis Vic. Segons Anjo Valentí, president del Club Tennis Manresa, «aquest és un nou projecte esportiu per anar vertebrant unes relacions que han d'anar més enllà de la que ens facilita una connexió viària. L'apropament entre territoris i entre la seva gent afavoreix un ventall d'iniciatives, i la nostra esperem que sigui una suma més en aquesta direcció».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.