La Baja Aragó pot ser històrica per als pilots de casa nostra. Els cinc que van arrencar ahir la seva participació a Terol aspiren a quedar en els llocs de podi. De fet, quatre d'ells l'ocuparien a hores d'ara i l'altre és quart. Avui, es repeteixen els trams d'ahir en ordre invers en una edició que es resol en dos dies i no en tres.

En cotxes, Nani Roma i l'odenenc Àlex Haro, castigats per les punxades, són quarts amb el seu Mini a 3 minuts i 37 segons de l'argentí Orlando Terranova, que és el líder. L'avantatge d'aquest és interessant sobre el Ford de Martin Prokop (a 3.17) i el Mini de Jakub Przygonski (a 3.22). El líder de la Copa del Món, Vasilyev, és setè.

En buguis, en el grup T3.1, Gerard Farrés, que estrena la companyia d'Armand Monleón, és tercer, a 2.15 del líder, Santiago Navarro i a 2.05 del segon, el rus Alexander Dorosinskiy. També en buguis, però en la categoria CERTT, el debutant Carles Checa és segon, a 5.36 de Marc Duran.

L'únic líder és Dani Vilà. El capelladí és primer en quads amb 14.36 d'avantatge sobre Mario Gajón i ho té tot a favor per revalidar la victòria de l'any passat. Pel que fa als camions, els bagencs Àlex Aguirregaviria i Jordi Perera i l'igualadí Francesc Salisi eren líders amb el seu Mercedes després del primer tram, però van acabar el dia en la segona posició, a 2.06 del primer classificat, l'Iveco del txec Martin Macik, una diferència recuperable.