El Baxi Manresa va fer oficials les dates i els horaris dels cinc partits de pretemporada que, per ara, té lligats. El club encara espera trobar rival i escenari per al primer, onze o dotze dies després d'haver començat a entrenar, i per a l'últim, tres dies abans de l'inici oficial de la Lliga Endesa. Enmig, dos enfrontaments contra l'Andorra, un d'ells oficial, un davant del Joventut i dos més de caràcter internacional, en espera de saber si per la Diada disputarà la final de la Lliga Catalana, a Badalona.

Així, el Baxi començarà els entrenaments el proper 12 d'agost i el primer partit pot arribar el 23 o el 24 del mateix mes, contra un rival encara per determinar. El divendres, 30 d'agost, el rival serà el MoraBanc Andorra d'Ibon Navarro en un duel disputat al principat, al Pas de la Casa. El dimecres, 4 de setembre, a Platja d'Aro, els homes de Pedro Martínez es veuran les cares contra l'Spirou Charleroi belga i dos dies més tard, la visita habitual al torneig de Sant Julià de Vilatorta, en aquesta oportunitat per enfrontar-se al Joventut.

El dilluns 9 de setembre comença la Lliga Catalana amb partit contra el MoraBanc a Badalona. La possible final seria dos dies més tard, al mateix escenari, contra el Joventut o el Barça. El darrer partit lligat fins ara és el divendres, 13 de setembre, quan l'equip viatjarà a Llemotges per enfrontar-se al conjunt francès, que enguany disputa l'Eurocup. El darrer partit es disputaria el proper dissabte, 21 de setembre.