La selecció espanyola, amb el martorellenc Èric Garcia, jugador del Manchester City, i l'olesà Víctor Gómez, jugador de l'Espanyol, a les seves files, es va proclamar campiona d'Europa sub-19 en imposar-se en la gran final al combinat de Portugal amb solvència (0 a 2), amb un doblet del davanter del València CF, Ferran Torres.

El combinat estatal sub-19 , dirigit per Santi Denia, va tornar a fer història amb la consecució del ceptre continental amb la mateixa generació de jugadors que va aconseguir, ara fa dos anys, el títol de campió d'Europa en categoria sub-17. Després d'empatar fa deu dies en la fase de grups, un doblet del valencianista Ferran Torres va decantar la final ibèrica pel conjunt espanyol. Sergio Gómez va disposar de la primera ocasió de La Rojita i, a la mitja hora de joc, Ferran Torres va marcar el primer gol. Bryan Gil va enviar una pilota bombejada a l'àrea on va aparèixer el davanter per superar el porter Biai (0 a 1). Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, la vigent campiona d'Europa va intentar reaccionar però sense tenir encert. Alhora, Espanya va tornar a sortir endollada i de nou Ferran Torres va aprofitar una gran jugada del sevillista Bryan Gil per signar el 0 a 2 i deixar encarrilada la final. El porter blaugrana Arnau Tenas va tenir una excel·lent actuació sota pals, aturant totes les arribades dels portuguesos. Primer, es va lluir davant Félix i, posteriorment, va conjurar l'ocasió de Fabio.

L'equip estatal sub-19 va disposar de diverses opcions en el tram final per poder deixar sentenciada la final, però el marcador ja no es va moure. La selecció de Portugal, campiona de la competició fins ahir, no va tenir recursos per plantar cara davant d'un combinat espanyol que tanca un cicle amb la glòria de dos títols.