La selecció estatal sub-19 femenina, amb la jugadora del Cadí la Seu Anna Palma a les seves files, va caure derrotada davant Austràlia (64-55) en les semifinals del mundial de la categoria, que s'està celebrant aquests dies a Tailàndia. Aquest migdia, a les 12 hores, les espanyoles jugaran pel tercer lloc contra Bèlgica.

Palma va sortir a l'equip inicial i va disputar 22:56 minuts, en els quals va anotar set punts i va capturar cinc rebots. Espanya va sortir amb més força que el seu rival i va tancar el primer quart amb set punts de marge (8-15). En el segon període, les australianes es van mostrar molt superiors i van clavar un parcial de 25-10 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un favorable 33-25. En la segona meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i això va afavorir Austràlia, que no va tenir gaires problemes per endur-se el bitllet per a la final.