La selecció estatal sub-16, amb el jugador del Catalana Occident Manresa Toni Naspler a les seves files, es va penjar la medalla d'or al Festival de la Joventut Europea, que es va disputar a Baku (Azerbaidjan). A la gran final, els espa-nyols es van imposar a Turquia per 13 punts de diferència (65-52).

Naspler va sortir a l'equip inicial i va disputar un total de 20:29 minuts, en els quals va acabar amb sis punts, sis rebots, cinc assistències, tres pilotes recuperades i 15 crèdits de valoració, el millor del seu equip. El conjunt dirigit per Dani Miret va clavar un parcial inicial de 2-10, però els turcs no van tardar a reaccionar i, amb un 16-4, van acabar el primer quart davant (18-14). En el segon període els espanyols van recuperar la iniciativa i van arribar al descans davant (26-28).

En la represa Turquia va posar-se quatre punts per sobre al minut 25 (36-32), però Espanya va clavar un 15-2 per tancar el tercer quart amb nou punts de renda (38-47). En els darrers deu minuts els de Miret es van mostrar sòlids per endur-se el triomf. El cap de setmana vinent, la selecció sub-16 disputarà davant la sub-17 dos partits de preparació per a l'europeu de la categoria, que es farà del 9 al 17 de juliol a Udine.