El tennista mataroní Albert Ramos va guanyar ahir el torneig de Gstaad, a Suïssa, en derrotar a la final l'alemany Cedrik-Marcel Stebe per 6-3 i 6-2. D'aquesta manera, va guanyar un títol del circuit ATP tres anys després del darrer, que també havia estat el primer, guanyat el 2016 a Bastad (Suècia).

Ramos, que havia derrotat Pablo Andújar i Roberto Carballés en les rondes anteriors, no va tenir cap dificultat per superar el jugador germànic, que es trobava per damunt del lloc 400 del rànquing abans del campionat, i ascendirà fins al lloc número 68 des del 85 en el qual es trobava. En el partit d'ahir, Ramos només va cedir el servei en el joc inaugural, però va tornar el trencament de seguida i ja no el va perdre més.

Repetició georgiana

En l'altra final de torneigs de l'ATP que es jugava ahir, el georgià Nikoloz Basilashvili es va imposar a Hamburg, en un ATP 500, i va revalidar la victòria aconseguida l'any passat al mateix escenari. Basilashvili va vèncer el rus Andrei Rublev, en un partit molt igualat, per 7-5, 4-6 i 6-3. El duel va durar dues hores i vuit minuts, i d'aquesta manera el georgià aconsegueix el primer títol de l'any i puja al lloc número 16 del rànquing.