David Tarrés i Villegas, del Club Orientació Berguedà, es va proclamar campió d'Europa de raids d'aventura amb l'equip rus Red Fox Adventure Team. El corredor berguedà, juntament amb els seus companys d'equip Andris Ansberg, de Letònia, i els russos Viktoriia Zarina i Vovan Levchenko es van desplaçar fins a Polònia per córrer el campionat d'Europa de raids (Adventure Race European Championship) i el resultat no els podria haver anat millor.

L'equip rus va dominar la prova de principi a fi en els més de 500 quilòmetres i de 10.000 metres de desnivell positiu combinant la cursa a peu, la bicicleta de muntanya, el caiac, els patins en línia, espeleologia i proves especials de cordes i natació. En poc més de 86 hores, de les quals només en van poder dormir quatre, l'equip guanyador va arribar a la meta situada a Cracòvia, amb més de quatre hores d'avantatge al segon equip classificat.