El Club Bàsquet Igualada va arribar a un acord amb Pape Bocar Sall, un jugador senegalès que s'incorporarà al primer equip. Es tracta d'un jugador de 18 anys que aquesta darrera temporada va formar part del júnior del CB Saragossa, que es va classificar per participar als campionats d'Espanya.

Bocar també va participar al Basketball Without Borders 2018 que organitzen anualment la FIBA i l'NBA, on va ser seleccionat com un dels millors jugadors d'Àfrica per representar el seu país, el Senegal. Jordi Martí, entrenador de l'equip, es va mostrar molt satisfet, ja que és un jugador que donarà moltes opcions i reforçarà el joc interior. Sall, de 2,11 metres, juga d'esquena a cistella i destaca per la seva capacitat física i per la facilitat d'anotar des de distàncies properes al cèrcol. El president del club, Jordi Balsells, la vicepresidenta Neus del Rio, Jordi Martí i David Pérez, en representació del jugador, van assistir a la signatura de l'acord amb Pape Bocar Sall.

D'altra banda, dos dels patrocinadors del club anoienc han renovat. Dental Marcè & Sagarra continuarà patrocinant l'infantil femení A, mentre que ABC Leather tornarà a donar suport al Mini Masculí A.