L'atleta de l'Avinent Manresa Khalid Karbouch va ocupar una brillant segona posició en els cinc quilòmetres de l'Allianz Night Run, que es va disputar al circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. Karbouch va aturar el cronòmetre en 15'26''.

Pel que fa als altres participants de l'Avinent, Oriol Vergés va imposar-se en la seva categoria sub-16, amb un temps de 18'02'', mentre que Lluís Traveset va ocupar la setena posició absoluta, amb una millor marca personal de 17'00''. En l'apartat femení, Bethelhem Manzano va ser quarta absoluta, amb un registre de 20'23''. Finalment, en la cursa absoluta de 10 quilòmetres, Joan Caler va finalitzar en el 71è lloc, amb una bon temps de 40'15''.

La cinquena edició d'aquesta cursa solidària, que està impulsada per Allianz i Marc Márquez, va tenir la participació de més de 1.800 persones que van col·laborar amb Aldeas Infantiles SOS. Àlex Márquez també va prendre part en la cursa, i juntament amb el seu germà van donar el tret de sortida i van repartir els premis als guanyadors de cada categoria. A més, Allianz va igualar l'import recaptat a través de les inscripcions per donar-lo també a la ONG. Els Márquez van creuar la línia d'arribada junts, després de fer la cursa de 10 quilòmetres en 37 minuts i 48 segons.

Marc Márquez va declarar que «és genial tornar a participar a la Allianz Night Run. Tant al meu germà Àlex com a mi ens encanta córrer aquesta cursa cada estiu, sobretot per la contribució benèfica que representa per als nens i nenes que més ho necessiten».