El clàssic partit de la Festa Major de Valls de Torroella amb el qual estrena cada any la pretemporada el Manresa, va tenir ahir una significació especial, la d'homenatjar Sergi Soler, el capità del Manresa retirat aquest mes de juny passat. Soler, que viu a Valls , tot i que es de Palà, va jugar una part amb cadascun dels equips.

Abans de començar el partit, els locals van fer el passadís d'honor als manresans pel seu ascens a Tercera Divisió, i el president del Manresa, Luis Villa, va fet entrega a Sergi Soler d'un obsequi commemoratiu. L'enfrontament va ser un tràmit per a un Manresa que presentava un combinat de jugadors ja fixos, d'altres a prova i fins i tot algun juvenil. El Manresa va sortir ofensiu, però les seves oportunitats morien a mans del porter blanc-i-blau. Al minut 8, Thiago estavellava una pilota al travesser, el que significava el primer avís. Avís que es materialitzaria al minut 13 quan Joanet marcava el primer gol de la tarda. Al 20 ho intentava Sergi Soler amb un xut de falta directa, però aquest sortia alt. Poc després deixava el terreny de joc, amb ovació inclosa. No seria fins al minut 39 que Souley marcava el 0 a 2; tres minuts després Joanet marcava el tercer.

A la represa, el Manresa seguia dominant i controlant el joc, tot i que a poc a poc el ritme anava baixant. No seria fins al minut 67 que el Manresa marcaria el quart, obra de Gargallo. Tres minuts després feia el cinquè David Sánchez. I al 76, Samu arrodonia el marcador amb el 0 a 6 definitiu.