La jove patinadora de Castellar de n'Hug Aura Coronado va aconseguir la victòria, per segon any consecutiu, en el Campionat d'Espanya d'eslàlom gegant d'alpí en línia sub-15 que es va disputar a Béjar (Salamanca). A més, també va obtenir la victòria en la segona fase de la Copa d'Espanya, que es disputava en aquesta mateixa localitat, amb la qual cosa dona continuïtat al triomf inicial obtingut a Berga. A més, Oleguer Selga, gironellenc del mateix conjunt May Luengo, va ser tercer en la mateixa categoria en l'estatal.

Així, en la prova individual, Coronado va ser la millor en les dues baixades i va aconseguir un temps acumulat de 58 segons i 74 centèsimes, 56 millor que la segona classificada, la castellanolleonesa María González del Campo, del CD Leitariegos. Totes dues van ser les úniques que van baixar del minut en les dues mànigues. Tercera va ser una altra integrant del May Luengo cerdà, Blanca Bagaria, amb 1.00.63.

En la prova de la Copa d'Espanya, Coronado també va vèncer amb un temps de 59.85, amb 1.41 de diferència respecte de Bagaria i 3.59 sobre la tercera classificada, Aitana Quintans.

Pel que fa a Selga, va ser tercer en la prova sub-15 masculina de l'estatal, darrere d'Iván Sabugo, del Leitariegos, i d'Héctor Merino, de La Covatilla. El gironellenc també va ocupar el tercer lloc en la cursa de la Copa d'Espanya darrere dels dos mateixos rivals. La propera prova serà el trofeu Xamascada de Villablino (Lleó).