El clàssic torneig de volei sorra del Pi de Sant Just va tenir enguany la inscripció de 70 jugadors i jugadores repartits en 14 equips; la competició, celebrada el dissabte, va finalitzar amb el triomf de l'equip veterà dels Volleyboom, que es va mostrar intractable al llarg del torneig. Cal destacar l'ambient festiu d'aquesta desena edició, amb 12 hores del millor volei, que no el van aturar ni les inclemències meteorològiques desfavorables.

La jornada es va iniciar a les 9 del matí i va finalitzar a les 9 del vespre amb una final molt emocionant i plena de bones jugades, fins a la seva conclusió entre el vencedor Volleyboom i l'equip dels Entrades Gratis (25-11).

Les semifinals van ser: Block Out-Volleyboom (16-25) i Entrades Gratis-Amics del Marcel (25-13). En tercera posició va acabar l'equip manresà Block Out, que es va imposar en la final de consolació als Amics del Marcel, per 25 a 13; com a millor jugador del torneig, la distinció va ser per a Eduard Torrellas, i de les dones, per a Diana Blandón.

La desena edició del torneig de vòlei sorra ha tancat un juliol replet de tornejos de diferents modalitats a les instal·lacions esportives del Pi de Sant Just.