Només queda algun retoc, però la instal·lació de la gespa artificial al camp de la Pirinaica es pot considerar un fet. Ha costat suor i llàgrimes, però al final la barriada Mion disposarà d'una instal·lació posada al dia, després de molts anys de reivindicació, com també aspiren altres barriades de Manresa com la Balconada i el Xup.

Tot i que és molt possible que la propera setmana ja es pugui fer alguna activitat sobre la nova catifa verda, la inauguració oficial no és prevista fins el divendres 30 d'agost, en plena celebració de la Festa Major. Coincidirà amb la celebració del Torneig Interbarris, que en aquesta nova edició es jugarà al camp de la Pirinaica, amb un bon motiu, l'estrena del verd sintètic.

El primer partit oficial a la nova gespa, corresponent a la lliga de Tercera Territorial, es jugarà el 8 de setembre contra el Natació Terrassa en la primera jornada de la competició. Precisament, el primer equip de la Pirinaica ja ha començat els entrenaments per preparar la nova campanya. El primer entrenament es va fer dilluns a Castellnou. Els jugadors de la plantilla del club manresà van estrenar nova equipació, dirigits pel seu tècnic Eladi Gallego.

L'equip s'ha reforçat amb noms importants com el del porter Dani del Rio, que la temporada passada jugava al Cerdanyola de Tercera Divisió. Del Rio, a més a més de jugar amb la Pirinaica, tecnificarà els seus porters i tots aquells de la comarca que vulguin, la tarda dels dimecres.