És un dels grans protagonistes de l'època d'or del waterpolo estatal, ja que va ser campió olímpic als Jocs d'Atlanta 1996 i plata als mítics Jocs Olímpics de Barcelona el 1992. Actualment és el director esportiu de la UFEC i li correspon la responsabilitat de les oficines d'atenció als clubs de Catalunya.

Com sorgeix la idea de muntar una oficina d'atenció als clubs a Manresa?

Des de la UFEC sempre hem considerat el Bages un punt estratègic important dins l'àmbit de l'esport català. Ens coneixíem amb l'anterior regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, gràcies al waterpolo, un esport molt important històricament en l'àmbit manresà, i vam comentar que podria ser una bona idea dur a terme una oficina d'atenció als clubs. Després de parlar-ho durant molt temps, i amb l'ajuda de la Diputació de Barcelona, vam aconseguir finalment poder-la fer. Hem firmat un conveni amb l'Ajuntament de Manresa i la Federació Catalana de Basquetbol per tenir una petita oficina el primer i tercer dimarts de cada mes a l'Ateneu Les Bases on poder-nos reunir amb els clubs que ens sol·licitin assessorament. Ja està en marxa?

Sí, l'Aida (encarregada de l'oficina de Manresa) ja ha passat per l'oficina i hi torna el proper 6 d'agost, que és el primer dimarts del mes d'agost.

I ha tingut bona rebuda l'oficina a Manresa?

Ja tenim acordades per aquell mateix 6 d'agost dues consultes amb clubs de la zona per posar-nos al dia sobre la seva situació i així assessorar-los en el que necessitin. A més, comptem que rebrem més trucades i correus electrònics a atendre.

En altres punts de Catalunya s'estan portant a terme, des de l'oficina, formació en forma de càpsules informatives i tallers. Està pensat fer-ne més endavant a la capital del Bages?

Estem ja treballant per oferir-les el més aviat possible. El problema ha estat que amb el canvi del consistori a l'Ajuntament hem anat endarrerits en tot i abans volíem tenir lligada l'oficina d'atenció, que és la nostra gran prioritat del projecte. No ha estat gens fàcil arrencar però més endavant tindrem notícies de les primeres càpsules informatives que es faran a Manresa.