Els manresans Sergi Claret (Ager Aventura't) i Xevi Bonet (Alioth) van ocupar la cinquena i la sisena posició en el Campionat d'Espanya de parapent, que també era obert, que es va disputar entre Arangoiti (Navarra) i Castejón de Sos (Osca). A més, en la mateixa cita, un altre manresà, David Villarta, va ocupar el segon lloc en la categoria serial.

Claret va ser cinquè, amb un total de 2.874 punts, a només cinc de la tercera posició, que va ser ocupada per Félix Rodríguez. La classificació va deparar resultats molt igualats, ja que el triomf va ser per a Francisco Javier Reina, amb 2.961 punts, seguit per Xavier Pujol, amb només quatre menys, 2.957. Pel que fa al veterà Bonet, tampoc no va estar gaire lluny de les posicions més altes, ja que va totalitzar 2.853 punts.

Mànegues completades

En la competició, amb una mànega a Arangoiti i les altres tres a Castejón, el temps va permetre que tot es pogués desenvolupar sense problemes, ni suspensions. Reina va ser el millor d'una primera en què vuit pilots van arribar a gol després de recórrer una distància de més de 53 km. En la segona, de 74,2, que va passar prop de Sort, 90 pilots van arribar al punt desitjat. El més ràpid va ser Simon Mettetal, amb 1.42.04. En la tercera, la més llarga, amb 108,2 quilòmetres, 69 pilots van arribar al punt desitjat. Reina va tornar a ser el millor, amb 2.45.05. Finalment, en la quarta i última, també a Castejón, però després d'un circiut local més ple de balisses, Mettetal va reviure el triomf de la segona jornada de competició.

Pel que fa a David Villarta, va ser el segon de la categoria serial, només superat per Juan Carlos Becerra. La tercera posició va ser per a Juan Maiza. Pel que fa a la competició per equips, la victòria va ser per a l'Alioth, el conjunt de Xevi Bonet, per davant de l'Alaire, i la tercera posició va correspondre a l'Àger Aventura't, el conjunt de Sergi Claret.