El tècnic surienc de l'Espanyol, David Gallego, va convocar ahir tots els titulars habituals per al partit de tornada de la segona fase prèvia de la Lliga Europa de demà a les 21.15 hores al camp de l'Stjarnan. Alguns dels homes forts van descansar diumenge en el partit amistós contra el Sheffield Wednesday i estaran a punt per a un duel oficial que, a priori, es presenta fàcil a causa del 4-0 obtingut a l'RCDE Stadium.

Una de les baixes serà la de l'argentí Matías Vargas, que encara no va ser inscrit per a aquesta eliminatòria. S'espera que el bagenc faci una alineació molt semblant a la que va fer servir en el partit d'anada, amb el punt fort que representa l'alineació conjunta dels dos davanters Ferreyra i Borja Iglesias, que es van repartir els gols dijous passat. L'equip viatjarà avui a Islàndia, on ja s'entrenarà en gespa híbrida.

Per la seva banda, el capità de l'Espanyol, Javi López, va afirmar ahir que somia entrar a la fase de grups, però que l'equip encara té un «camí llarg». Primer cal superar el rival islandès. Segons el defensa andalús, «l'eliminatòria és de 180 minuts i hi pot passar qualsevol cosa. És cert que portem un 4-0 d'avantatge del partit d'anada, però hem d'afrontar la tornada amb el màxim respecte i humilitat». Va aventurar una versió més ofensiva de l'adversari. «Aquí no es van donar aquestes situacions, però nosaltres hem de centrar-nos a guanyar el partit».