La presència del davanter Luis Suárez ha estat la principal novetat de l'entrenament que el Barcelona ha realitzat aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'internacional uruguaià s'ha reintegrat avui a la dinàmica de treball de la primera plantilla després de finalitzar el seu període de vacances després de participar a la Copa Amèrica.

Durant aquesta setmana també s'aniran reintegrant al grup els altres quatre internacionals blaugranes que van disputar la Copa Amèrica: l'argentí Lionel Messi, el xilè Arturo Vidal i els brasilers Arthur Melo i Philippe Coutinho.

També ha tornat avui a exercitar-se amb el primer equip, després de disputar la Copa d'Àfrica, el defensa del Barça B Moussa Wagué. Els futbolistes del filial Iñaki Peña, Guillem Jaime, Ramón Rodríguez 'Monchu', Álex Collado, Riqui Puig i Carles Párez també han treballat aquest dimecres a les ordres d'Ernesto Valverde.

Igual que el defensa Gerard Piqué, que aquest dimarts es va entrenar al marge per unes molèsties a l'adductor esquerre que li van impedir disputar l'últim partit de la gira japonesa i que avui ja ha treballat amb normalitat.