El Club Tennis Manresa ha anat creixent al llarg dels anys, sobretot arran de l'aparició de l'esport del pàdel, que ha portat tant nous socis com equips de competició, sense obviar la creació de la primera escola de pàdel de Manresa i comarca.

Tot plegat ha comportat que els darrers 15 anys la nova inversió com a club s'ha centrat gairebé en forma de noves pistes de pàdel. L'aposta com a club és clara, seguir potenciant el tennis i el pàdel com a referent per a la ciutat, de la comarca i de la Catalunya Central. Davant d'aquesta realitat, el CT Manresa ha arribat a un nou acord amb el jugador de pàdel i monitor David Quintín perquè a partir de la propera temporada i curs sigui el nou director de l'escola de pàdel del club, així com el gestor responsable de l'organització d'activitats i competicions. David Quintín, format a l'escola de tennis del CT Manresa, és un referent com a monitor de pàdel i ha estat responsable d'una escola amb més d'un centenar de jugadors de totes les edats.

Aquesta nova gestió anirà acompanyada d'una inversió important en la construcció de, com a mínim, dues noves pistes de pàdel, una nova àrea de lleure com serà el primer pàdoc pàdel de la comarca, i la millora d'altres serveis del club. Així, el CT Manresa està davant d'un canvi substancial per millorar i incrementar les instal·lacions i mantenir el primer nivell pel gaudi dels seus socis i sòcies, i per respecte a la trajectòria històrica del club.