El tennis taula ha acabat arrelant a Valls de Torroella i això es va demostrar en dos caps de setmana consecutius, en què van tenir lloc un torneig de categoria benjamí i infantil, primer, i després la sisena edició del torneig de festa major del poble. Les dues competicions van aplegar gairebé seixanta jugadors a la sala polivalent, que van disputar 160 partits.

Pel que fa al torneig de festa major pròpiament dit, es va disputar en dues jornades i hi van intervenir 27 jugadors amb més de cent partits. Hi van prendre part palistes locals i també de Súria, Callús, Sant Joan de Vilatorrada, Manresa, Castellgalí, Lloret de Mar i Barcelona. En la categoria individual la victòria va ser per a Josep Muntaner, que va superar la jove promesa local, Ivan Garcia, en la final. Va quedar tercer el campió estatal en la seva categoria, Manuel Carmona.

En els dobles la final va ser molt ajustada i va veure la victòria de Muntaner i Garcia, que van derrotar Danut Frincu i Paul Adrian. La tercera posició va ser per a Manuel Carmona i Isaac Valle. El torneig va complir el propòsit de fer augmentar la participació en els torneigs estivals com aquest.

Espectacle dels més petits

El torneig de festa major va disputar-se dies després que es fes el primer torneig benjamí-infantil, també inclòs en els actes de celebració. Hi van participar 32 competidors en una jornada exitosa quant a ambient.

La final benjamina la van disputar dos jugadors del club local. El cardoní Hug Cantero va derrotar Ot Ruiz, de Manresa. El tercer lloc va ser per a Hèctor Baselga, de Súria.

En la categoria infantil, el local Guillem Pich va estar a punt de derrotar Jordi Hernández (CTT Castellgalí) en la seva semifinal, ja que guanyava per 10-7 en el tercer set, però va cedir. Hernández va disputar la final contra el torderenc Gerard Romera, del CTT Vic, que va ser qui es va endur la victòria. Pich va quedar al tercer lloc, en una jornada en què es va poder gaudir de més de seixanta partits a la sala polivalent.