El brasiler Malcom jugarà la temporada que ve al Zenit de Sant Petersburg. Tot i que ahir la notícia encara no s'havia fet oficial a l'hora de tancar edició, l'acord entre el Barça i el conjunt rus era total. El davanter actuarà al Zenit a canvi d'uns 40 milions d'euros més cinc de variables, amb la qual cosa el club blaugrana pot recuperar, i fins i tot guanyar diners, respecte de la inversió que en va fer l'estiu passat, quan va pagar 41 milions d'euros al Girondins de Bordeus per fitxar-lo.

Amb la marxa de Malcom, queda un lloc lliure a la davantera que pot ser per al jugador del planter Carles Pérez o també per si el Barça fitxa finalment Neymar.

Tornada de Luis Suárez

D'altra banda, l'uruguaià Luis Suárez va tornar ahir als entrenaments un cop finalitzat el seu període de vacances. Suárez havia de tornar abans que els brasilers Coutinho i Arthur, l'argentí Messi i el xilè Vidal, que van jugar una setmana més la Copa Amèrica, i també que el senegalès Moussa Wagué, que va ser a la final de la Copa d'Àfrica amb Senegal.