El jugador brasiler Malcom va demanar ahir permís al Barça per poder viatjar a Sant Petersburg per tal de firmar el seu nou contracte amb el Zenit, equip que disputarà la propera Lliga de Campions i que serà la seva nova destinació. Ahir, a l'hora de tancar edició, encara no s'havia fet oficial aquest acord. Amb tot ja tancat i negociat, el Barça tindrà un lloc a la davantera per intentar el fitxatge de Neymar i també 40 milions frescos a la butxaca per abordar, a final d'aquesta setmana o a principi de la propera, la incorporació del lateral Junior Firpo, procedent del Betis.

Ja se sabia des del dia abans, però ahir es va confirmar la marxa de Malcom, que ja ho tenia tot acordat amb els russos, i que fitxarà pel Zenit pels 40 milions abans destacats, a part de cinc de variables. D'aquesta manera tindrà els minuts dels quals no ha disposat a Barcelona. A més, en clau de sortides, ahir també va sonar la possibilitat que l'Inter de Milà vulgui fitxar Rakitic i Arturo Vidal, amb la qual cosa el centre del camp blaugrana quedaria molt tocat, quant a múscul, al centre del camp.

Pel que fa a Junior, sembla que és l'escollit per la direcció esportiva i que la distància entre el que vol pagar el Barça i el que pretén el Betis és molt petita. L'internacional sub-21, d'origen dominicà, que la temporada passada ja va fer un gran partit al Camp Nou, competiria amb Jordi Alba en el lateral esquerre.