Tot i la derrota, les sensacions que van transmetre els blanc-i-vermells van ser esperançadores en els primers trenta minuts, aquells en què es va jugar a un ritme remarcable. Els bagencs van presentar d'inici, un equip competitiu davant l'equip del madrileny Guillermo Fernández Romo.

L'ambició dels locals els va permetre discutir la possessió de la pilota als cornellanencs durant els deu primers minuts de joc, tot i que va ser el veterà Eloy Gila qui va gaudir de la primera ocasió (minut 9). El seu xut ras, desviat lleugerament per un defensa, va sortir fregant la base del pal dret de la porteria de Pol Busquets. La qualitat i l'ofici dels migcentres visitants Abdoulaye Fall i Leo Ramírez, va atorgar, des d'aleshores, la iniciativa als visitants. Èrik Sarmiento i David Sánchez (minut 22) van trenar la millor jugada del partit, una doble paret anul·lada per fora de joc en la seva gènesi.

Eloy Gila, dos minuts després, va rematar de cap a gol, a boca de canó, sol al segon pal, un córner servit per Leo Ramírez. David Sánchez va poder empatar tres minuts després, però la seva volea, a servei de Joel Méndez, es va enlairar excessivament. Els visitants van sentenciar tot seguit. Leo Ramírez va penetrar com a interior dret fins a l'àrea de penal i va assistir a l'ex jugador de l'Spòting B Pablo Fernández (0 a 2).

La connexió del duet format per Joel Méndez i David Sánchez va propiciar una canonada del primer (minut 35) que es va estavellar al travesser. A la represa, el partit va perdre intensitat, però el juvenil Bernat Gargallo va crear dues ocasions (minuts 72 i 87).