El Cadí la Seu tindrà cinc partits de preparació abans de començar la Lliga Femenina, el proper 28 de setembre contra l'Ensino. El conjunt de Bernat Canut tindrà una combinació de duels a casa, dos, i a fora, amb visita inclosa a Tolosa per jugar contra el TMB, una manera de començar a tastar els duels europeus que afrontarà al cap de poques setmanes.

De fet, el club també va informar que les proves físiques i mèdiques a la totalitat de la plantilla, que ja està configurada des de fa dies, es faran entre el 23 i el 26 d'agost. Aleshores començaran els entrenaments, que s'allargaran durant dues setmanes abans de la disputa del primer partit.

Dos cops el Mann Filter

El duel serà al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, el proper 8 de setembre, contra el Mann Filter Saragossa. Al conjunt aragonès juga la pivot del Cadí de la temporada passada Merritt Hempe i a les urgellenques actua la internacional Lucila Pascua, que l'any passat va actuar a la capital aragonesa.

Quatre dies més tard hi haurà un partit internacional. El conjunt de Bernat Canut viatjarà a Tolosa per jugar contra el TMB Basket de la ciutat del Llenguadoc. El conjunt francès juga a la segona categoria del bàsquet gal.

Tres dies després, tindrà lloc l'únic partit oficial de la pretemporada. El Palau Municipal d'Esports serà la seu de la Lliga Catalana, que jugaran el Cadí i el vigent campió de la lliga estatal, l'Spar CityLift Girona. El 18 de setembre, nou enfrontament amb Mann Filter, aquest cop a Saragossa. Finalment, sis dies abans de l'inici de la lliga, Mollerussa serà la seu del darrer partit de preparació, entre el Cadí i un València que la temporada passada va fer una passa endavant i que aquest estiu s'està reforçant molt.