La setmana que comença demà servirà d'aperitiu per a l'inici de la pretemporada del Baxi Manresa. La presentació oficial es farà el dia 12, a la seu de Mútua Intercomarcal, com cada any, però els jugadors començaran a arribar abans, alguns d'ells amb molta antelació.

El club, per exemple, ha informat els darrers dies que l'escorta Jordan Davis i el base Frankie Ferrari faran les primeres proves mèdiques i físiques al Cimetir de la Clínica Sant Josep el proper dimecres, dia 7, a la tarda. Per a tots dos és la primera experiència fora dels Estats Units i en el bàsquet professional. Davis procedeix de la Universitat de Northern Colorado i Ferrari, de la de San Francisco, amb la qual cosa els pot anar bé arribar amb temps per anar-se adaptant, no només a un nou joc, sinó a una nova manera de viure.

La setmana també ha de ser important per conèixer la identitat del pivot que busca el Baxi, segurament un cinc que acompanyi Jordan Sakho i Yankuba Sima, tot i que també es pot apostar per un jugador més versàtil, més del gust de Pedro Martínez, de cara a l'inici dels entrenaments.