El Gimnàstic de Manresa juvenil va estar a punt d'arrencar un bon empat en la seva visita al seu homònim de Tarragona, que és una categoria més amunt, a Divisió d'Honor, a causa del descens dels bagencs de la temporada passada.

L'equip d'Adrià Talavera no va tenir prou concentració en els primers minuts de partit i els locals ho van aprofitar amb un gol d'Óscar Romero, que va aprofitar un rebot d'una rematada al pal. Però els visitants van reaccionar i van començar a tenir el control del partit fins que van arribar dues ocasions clares, als minuts 20 i 28, amb rematades als pals.

A la represa, el Gimnàstic va crear ocasions i als setze minuts va arribar a l'empat, amb una rematada de Raúl Manzano que feia justícia. Poc abans del final, però, amb tots els canvis ja fets, el Nàstic de Tarragona es va endur la victòria, quan Marc Grau va anotar el gol decisiu.

El Gimnàstic de Manresa, que té un triomf i dues derrotes aquesta pretemporada, afronta aquest matí, a partir de les onze, un nou partit davant del Prat juvenil, novament com a visitant.