El Parador Nacional de la Seu d'Urgell va acollir la presentació de la tercera edició de la Copa Pirineus, organitzada per la Federació Catalana de Futbol a Lleida. La competició començarà aquest cap de setmana 10 i 11 d'agost amb l'anada dels quarts de final i la participació de 7 equips, xifra rècord des de l'inici del torneig.

La tornada es jugarà el cap de setmana del 17 i 18 d'agost, mentre que les semifinals, que seran a partit únic, es celebraran el 24 i 25 d'agost. La final es disputarà el dissabte 31 d'agost al Camp Municipal Pedrasanta, situat a Tremp.

Durant la presentació de la Copa Pirineus també es va dur a terme el sorteig del quadre del torneig, en què participen els clubs alt-urgellencs CF Organyà, FC La Seu d'Urgell, CF Coll de Nargó i CD Oliana. Com que hi havia set equips, un passava directe a semifinals, i el sorteig va beneficiar el Coll de Nargó en no haver de participar als quarts de final.

L'Organyà s'enfrontarà al CF Tremp, l'Oliana al CF Pobla de Segur i el FC La Seu d'Urgell disputarà els quarts contra el CE Escola de Futbol Tremp. A l'acte, el vicepresident de la FCF i delegat a Lleida, Jordi Terés, va remarcar el fet que «pràcticament la totalitat dels clubs de la zona participin en aquesta tercera edició de la Copa Pirineus».