El nou calendari complet de la Lliga Endesa es donarà a conèixer avui a les 12 h. Abans, però, a les 11.45 h, el compte oficial de l'ACB a Twitter revelarà la primera jornada, i quinze minuts després s'anunciaran les 33 jornades restants a tots els canals oficials de la lliga. L'ACB segueix apostant per un format de calendari asimètric, amb jornades diferents a cada volta.

El Bàsquet Manresa va començar a fer ahir les revisions mèdiques als primers jugadors de la plantilla que han començat a arribar, que són Pere Tomàs, Yankuba Sima, Guillem Jou i un dels nous fitxatges, el base Dani Pérez.

Els exàmens mèdics i les proves físiques es van dur a terme al Cimetir de la Clínica Sant Josep. Avui arribaran per passar la revisió dues de les incorporacions del club manresà aquest estiu, Frankie Ferrari i Jordan Davis. La presentació oficial de l'equip es farà dilluns que ve, 12 d'agost, a la seu de Mútua Intercomarcal, com cada temporada. La plantilla ja està del tot completa amb la dar-rera incorporació del pivot nord-americà David Kravish, procedent de l'Avtodor Saratov rus, que acompanyarà Jordan Sakho i Yankuba Sima en la posició de cinc de l'equip bagenc.

Prepelic, cedit al Joventut

El Joventut de Badalona i el Reial Madrid van anunciar l'acord per la cessió de l'eslovè Klemen Prepelic al club badaloní. L'escorta jugarà al club verd-i-blanc en la seva tornada a Europa. És la segona operació en la qual el Joventut de Badalona està vinculat amb el club blanc aquest estiu, després del fitxatge del base Nicolás Laprovittola pel Reial Madrid.

Prepelic mesura 1,91 metres d'alçada i es va formar al Maribor eslovè, on va debutar com a professional la temporada 2009-10, amb una àmplia experiència en les principals lligues europees, ja que ha jugat també a l'Olímpia de Ljubljana, el Banvit turc, l'EWE Baskets Oldenburg alemany, el Llemotges i el Levallois Metropolitans francesos, i el Reial Madrid.