Després de jugar en totes les categories del futbol base martorellenc, Abde Haddouch és el jugador que acumula més temporades en el primer equip i una de les veus amb autoritat del vestidor. S'ha guanyat l'estima i el carisma de tothom amb dedicació i vol continuar sent una peça determinant del CF Martorell. Un gol seu a Bescanó va segellar l'ascens a Primera Catalana en la promoció. En suma 82 i afronta la seva desena temporada sent una icona del futbol martorellenc.

L'última vegada que vas trepitjar un terreny de joc va ser per viure una tarda inoblidable a Bescanó. El té molt present, aquell gol?

Moltíssim! Si et dic que hauré vist dues-centes reproduccions de les imatges d'aquell gol? I el més reconfortant ha estat aquest estiu al carrer o a la piscina de Martorell, on molta gent jove s'apropava i em felicitava per aquell gol. És molt emocionant tot plegat. Ara bé, aquell ascens va ser per aquell gol, per l'aturada de Toni en l'últim minut i per l'esforç de tot un any de tota la plantilla.

Fa dos anys aterrava Nualart a Martorell amb l'equip a Tercera Catalana. Ara falta un mes pel debut a Primera. És conscient del que han fet?

[Riu] Sí, és clar! Recordo encara la primera xerrada tècnica i el primer entrenament de Nualart. Ens va encomanar a tots! Me'n vaig anar a casa convençut que tornaríem a Segona ben aviat. I així va ser. Ara, ningú es podia haver imaginat sumar dos ascensos seguits. El mètode Nualart ha canviat la història del club. Tenim una mentalitat guanyadora, un esperit de treball i una filosofia que ens ha fet fer història.

Cap dels jugadors de la plantilla actual va jugar l'única temporada que el CF Martorell ha estat a Primera Catalana. Com l'afronten?

Amb molta il·lusió! Sabem que serà molt dur i que ens enfrontarem amb equips de molta qualitat. Però depenem de nosaltres mateixos per aconseguir el que ens proposem d'aquí a final de temporada. La intensitat i el treball ens han donat els resultats desitjats.

Però es plantegen alguna fita més alta que la permanència?

Amb Nualart és impossible no plantejar-se la fita més alta! Tenim una plantilla molt competitiva, compensada i que, com demana la categoria, ha fet un salt endavant. Hi haurà molta competència per a tothom, cosa que ens farà ser molt millors cada partit. Després de dos ascensos seguits encara podem aspirar a un tercer.

Desena temporada a Martorell. No s'ha plantejat mai canviar d'aires?

Aquests últims mesos he rebut quatre o cinc ofertes, però no m'imagino jugant en un altre club que no sigui el meu, el CF Martorell. Mai es pot dir d'aquesta aigua no en beuré, però de l'únic que tinc ganes és de seguir aportant el meu gra de sorra aquí. Segurament, o aquesta és la meva intenció, em retiraré vestint de blanc-i-vermell al Torrent de Llops.