L'ala David Walker jugarà les dues properes temporades al MoraBanc Andorra, segons va fer públic ahir el club que, d'aquesta manera, renova un dels seus jugadors més destacats dels dos últims anys. D'aquesta manera, Walker seguirà donant espectacle al Principat. Amb vuit punts i 2,3 rebots per partit durant la seva etapa al MoraBanc intentarà aconseguir la continuïtat que les lesions no li van permetre tenir l'any passat.

El director esportiu del club andorrà, Francesco Solana, va declarar ahir que aquesta renovació és «una gran alegria. Es tracta d'un jugador que ha estat les últimes tres temporades amb nosaltres i que segueix apostant per créixer al nostre costat. Només ens pot donar satisfacció».

Solana espera que de cara a la temporada vinent «les lesions quedin enrere. Segur que ens donarà molt més rendiment i serà un referent per a l'afició. Es tracta d'un jugador molt estimat al club i al país». És el quart jugador que seguirà a l'Andorra respecte a la temporada passada, juntament amb Guillem Colom, David Jelínek i Moussa Diagne.