Les intervencions de qui ha de ser el porter suplent d'aquesta temporada, Neto Murara, i els bons minuts d'Ousmane Dembélé a la segona meitat van ser el més destacat de la curta victòria del Barça (2-1) en el primer dels dos partits que ha de jugar contra el Nàpols en la gira pels Estats Units. Valverde va alinear un híbrid entre titulars i suplents, amb una defensa formada íntegrament pels quatre jugadors que han de començar des de la banqueta i que van tenir moltes dificultats per aturar les pilotes llargues dels napolitans.

Així, Wagué, Todibo, Umtiti i Júnior Firpo van veure com les passades de Fabián Ruiz van trobar accions als laterals per les arribades d'Insigne i Mertens. Neto va evitar un gol clar del primer, que també va fallar amb tota la porteria per a ell després d'una acció similar.

En atac, el Barça tampoc no va trobar gaire joc, amb un mig del camp format per Busquets, Rakitic i Riqui Puig. Suárez va actuar de davanter i Griezmann va caure cap a la banda esquerra. Es va intentar associar, però sense gaire fortuna. Tot i això, abans del minut 40 va arribar el primer gol, en una passada de Riqui Puig que va aprofitar Busquets per superar Meret amb un tret des de la mitjana distància.

Tot seguit, però, Callejón va empatar pel Nàpols en una altra pilota llarga que es va empassar un debutant, Júnior Firpo, amb més foscos que clars en la seva actuació. Umtiti va acabar d'empènyer la pilota a la seva porteria.

A la segona part hi va haver canvis. Dembélé va disputar 25 minuts molt bons, trencant la defensa, però el gol el va anotar un dels que es diu que marxarà aquest estiu, un Ivan Rakitic que va utilitzar el xut llunyà després d'un rebot en una bona acció d'Abel Ruiz.

Demà a la nit, segon partit, ara a Michigan, últim assaig general abans d'iniciar la lliga.