El Baxi Manresa es veurà afectat durant les primeres setmanes de pretemporada per culpa del mundial de la Xina. Una de les seves noves contractacions, l'ala-pivot Eulis Báez, va ser convocat la matinada d'ahir per la selecció de la República Dominicana, que prendrà part a la competició que tindrà lloc entre el 31 d'agost i el 15 de setembre a la Xina.

A més de Báez, a la convocatòria, de disset jugadors, hi ha vells coneguts com Juan José García, exjugador dels manresans, a part de l'ala de l'UCAM Múrcia Sadiel Rojas i de l'exjugador de l'Estudiantes Dagoberto Peña. La República Dominicana ha de disputar un partit contra la selecció espanyola el proper dia 22 d'agost, al WiZink Center de Madrid, per preparar el certamen.

El conjunt dominicà té una primera fase complicada, amb partits contra Jordània, el més fàcil, Alemanya i França. Si queda dels dos primers entraria a la segona fase. En cas de quedar eliminat, hauria de disputar la fase entre la 17a i 32a posició. Això significa que, com a molt aviat, finalitzarà el mundial el 9 de setembre. Ahir, en una piulada a Twitter, el tècnic del Baxi, Pedro Martínez, va criticar que els equips no puguin disposar de tots els jugadors fins a mitja pretemporada.