El base del FC Barcelona Thomas Heurtel serà intervingut dilluns vinent a França del trencament parcial del tendó rotular del genoll esquerre, segons van informar ahir al migdia els serveis mèdics del club. El jugador es perdrà segur el mundial de la Xina, que comença el proper dia 31 d'agost, i caldrà veure quants mesos estarà fora de combat, la qual cosa també podria comprometre força jornades de competició, tant de la Lliga Endesa com de l'Eurolliga, amb el seu equip.

Heurtel va visitar ahir els metges del Barça després de veure's obligat a abandonar la concentració amb la selecció francesa, que està preparant el mundial. La federació del seu país ja va avançar dimecres que el base es perdria el campionat i ahir va ser el seu club qui va anunciar l'operació. Segons el Barça, la intervenció de dilluns es farà «amb la presència i supervisió dels serveis mèdics del FC Barcelona».

Heurtel havia renovat al final de la temporada pel FC Barcelona després d'un estira-i-arronsa i de dubtes sobre la seva continuïtat per la relació amb l'entrenador, Svetislav Pesic.