La selecció espanyola sub-16 va guanyar ahir a Macedònia del Nord (57-61) en un gran partit del manresà Toni Naspler, que va ser el jugador amb més valoració del combinat estatal en el debut a l'europeu sub-16. El base del Catalana Occident Manresa va tenir una actuació amb un 14 de valoració després d'anotar 7 punts, agafar 5 rebots i repartir 2 assistències. Toni Naspler no va ser l'únic amb una gran actuació del combinat estatal, ja que Iñaki Ordóñez va anotar 13 punts i Owen Aquino, 10. El partit va començar bastant equilibrat, però de mica en mica la selecció espanyola va anar millorant i a la mitja part ja tenia un avantatge de 10 punts.

La selecció de Macedònia del Nord té a les seves files el jugador del Barça Teodor Simic. El blaugrana va ser el millor jugador del seu equip, amb un 20 de valoració.

En el tercer quart Espanya va seguir dominant i es va posar a dotze punts de distància. Al darrer període del partit Macedònia es va posar les piles i va estar a punt de remuntar al conjunt estatal. El proper partit de la selecció sub-16 del manresà Naspler serà avui (21 hores) davant del Letònia. El rival d'Espanya va perdre ahir de forma contundent contra la selecció d'Israel (56-76) en un partit en el qual no van tenir cap oportunitat de sumar la primera victòria. El tercer i últim enfrontament de la fase de grups contra l'equip israelià serà demà (16.30 hores).