L'armeni Karen Movsziszian aconseguirà avui la victòria en la 29a edició del torneig de La Pobla de Lillet, una competició en què Ferran Cervelló va situar-se ahir segon i defensarà aquest lloc en l'última jornada. Movsziszian té 7 punts, un més que el segon classificat, a qui ja va derrotar en una partida anterior i al qual venceria en cas d'empat. L'armeni ahir no va haver-se d'esforçar més del compte per fer taules, amb peces negres, amb Adrià Pérez, que totalitza cinc punts.

En la lluita pel segon lloc, Cervelló va fer un pas important en vèncer amb negres Xavier Povill, a qui va desbancar d'aquest privilegiat lloc. Cervelló tanca avui amb blanques davant d'Antoni Picañol, que té cinc punts, i hauria d'intentar guanyar per evitar empats amb d'altres jugadors.

Ahir el va beneficiar les taules entre Luis Alberto Gómez Jurado i el francès Olivier Touzane, que ara són mig punt darrere seu, juntament amb el mencionat Xavier Povill. En la darrera jornada, que finalitzarà aquest migdia i que posarà final a nou dies de diverses activitats, Touzane es veurà les cares amb Povill i Gómez Jurado, amb Capellades.