Després de 35 anys de participar en les competicions comarcals, el Club Petanca Tossal del Coro de Manresa ha decidit que la propera temporada no ho farà per desavinences amb la federació. Per aquest motiu, la junta directiva de l'entitat, que encapçala el seu president Manuel Jiménez, ha decidit donar 4.000 euros del saldo positiu dels seus comptes a l'Hospital de Dia d'Oncologia de Sant Joan de Déu de Manresa.

«Aquest proper curs, com que no tindrem cap activitat, no hi haurà despeses econòmiques i per això cedim aquests diners a l'Hospital de Dia d'Oncologia. L'altra temporada, si no hi ha res de nou, ja tornarem a competir» ha comentat el mateix Manuel Jiménez, i afegeix que «trobem una injustícia que ens hagin baixat a Tercera Divisió per quadrar els tres grups, quan a nosaltres en tocava jugar a Segona. Davant d'això hem decidit no participar i per tant els nostres jugadors tindran un any sabàtic».

Manuel Jiménez també ha volgut denunciar el poc «suport que rebem els clubs de petanca per part de l'Ajuntament de Manresa. Sense anar més alluny, aquest any no hi haurà torneig per la Festa Major».