Segona derrota en tres partits de pretemporada del Centre d'Esports Manresa, tot i competir amb el seu oponent i oferir unes prestacions equiparables a les del Parets, equip que enguany jugarà a Primera Catalana, després d'assolir l'ascens el curs passat.

Els primers minuts del partit es van caracteritzar per l'afany ofensiu d'ambdós equips, una ànsia que els restava precisió. Els jugadors d'Andreu Peralta van ser els primers en dotar de criteri el seu joc i de fer-se amb la possessió de l'esfèrica, un fet que els va permetre crear les primeres ocasions. Thiago Pinto va culminar una llarga possessió dels blanc-i-vermells amb una passada de la mort que Bernat Gargallo no va poder rematar a gol (minut 10) i Fran Orellana (minut 24) va tornar a generar perill amb una bona rematada des de la mitja distància.

Els manresans havien malbaratat les primeres ocasions que havien generat, un error que no van cometre els vallesans. Carlos Ferrer (minut 29) va donar avantatge al seu equip amb un fort xut llunyà. El gol va destarotar l'equip d'Andreu Peralta, que va concedir tres ocasions al seu oponent en els següents set minuts. Òscar Pulido va refusar in extremis la tercera, però Adrián Labiano va recollir la pilota i va transformar el 2 a 0 (minut 36). L'equip manresà va tardar uns minuts abans de refer-se. Llavors, ja en els útims cinc del primer període, Bernat Gargallo i Fran Orellana van errar dues noves oportunitats immillorables.

A la represa, el Manresa va mostrar més intensitat i concentració. Alhora, les millors ocasions van tornar a ser visitants, però Pol Vicente i Miguel Ángel Luque tampoc van estar encertats. Finalment, Joel Méndez va aprofitar la seva velocitat per retallar l'avantatge vallesà (minut 68).

Al minut 78, l'àrbitre va assenyalar un just penal favorable als blanc-i-vermells. David Sánchez va ajustar el seu xut ras arran la base del pal esquerre de la porteria local, però el porter vallesà va encertar a aturar-lo. Òscar Pulido va evitar el 3 a 1 quasi al minut 90, amb una meritòria doble aturada.