Joao Félix està començant a demostrar que el seu fitxatge per l'Atlètic de Madrid va ser del tot encertat. Ahir, dues genialitats del jove portuguès van servir als matalassers per derrotar per 2-1 un dels grans europeus, la Juventus de Cristiano Ronaldo, en un matx que es va disputar a Estocolm en el marc de la International Champions Cup.

El conjunt dirigit per Diego Simeone es va avançar en el marcador en el minut 24, quan Joao Félix va aprofitar una gran centrada de Trippier per engaltar una volea que va ser impossible d'aturar per Szczesny. Cinc minuts després, els italians, que dominaven el duel amb un Douglas Costa que feia mal des de la banda esquerra, van empatar per mitjà d'un xut creuat de Khedira. Però l'alegria no va durar gaire per als homes de Maurizio Sarri, ja que al minut 33 va tornar a aparèixer el portuguès, que va aprofitar una gran passada a l'espai de Lemar i, guanyant l'esquena a un central tant experimentat com Chiellini, va tornar a batre el porter rival amb una gran rematada al primer toc. A la segona meitat es va produir la típica corrua de canvis d'aquest tipus de partit, i cap dels dos equips van gaudir d'ocasions clares.