El Movistar Estudiantes iniciarà la temporada amb una parella de bases amb passat blaugrana. Al costat del suec Ludde Hakanson, que ja era als madrilenys la temporada passada, format a les categories inferiors barcelonistes, hi haurà el director de joc nord-americà Phil Pressey, que va actuar al Palau fa dues temporades amb un rendiment força baix.

Pressey va iniciar la temporada amb Sito Alonso a la banqueta del Barça juntament amb Thomas Heurtel, i a poc a poc va anar perdent protagonisme fins que va acabar la temporada relegat a la banqueta. La temporada passada va fitxar pel Besiktas turc, on va estar a les ordres de Dusko Ivanovic, amb Aleix Duran, que la temporada que ve farà d'assistent al Mònaco, com a segon entrenador. Ara torna a l'ACB.

Pressey havia tingut abans un pas ple de llums i ombres a l'NBA, amb pas pels Celtics, els Sixers, els Blazers i els Warriors, abans d'acabar a Europa, pas previ per la Lliga de Desenvolupament nord-americana. Amb l'arribada de Pressey, l'Estudiantes, l'equip que més va trigar a nomenar entrenador de l'ACB, el serbi Aleksandar Dzikic, ja té deu jugadors a la plantilla. Ha aconseguit renovar la seva estrella, Darío Brizuela, i ara s'espera que vagi a buscar un pivot dominant a la zona, ja que en aquesta posició només té Víctor Arteaga, de moment.