El vigent campió de la Premier League, el Manchester City del tècnic santpedorenc Pep Guardiola, va respondre al clar triomf del Liverpool de divendres amb una golejada al camp del West Ham (0-5).

El City va obrir el marcador al minut 25, quan Gabriel Jesus va aprofitar una passada de Walker, però la resta de gols van arribar a la segona meitat. Al 51, De Bruyne va assistir Sterling per fer el segon, i al 75 va ser Mahrez qui va fer la passada a l'anglès, que va batre el porter rival amb una vaselina. Al 86, Agüero va fer el quart des del punt de penal; i al 91, Sterling va completar el seu hat-trick.

Remuntada del Tottenham

Un altre dels candidats a les primeres posicions de la classificació, el Tottenham, va haver de remuntar a casa davant un recent ascendit, l'Aston Villa (3-1). Els visitants es van avançar ben d'hora amb una diana de McGinn, però els de Pochettino van remuntar els darrers minuts amb un gol de Ndombele i un doblet de Kane. Els altres resultats de la jornada van ser: Bournemouth 1-1 Sheffield, Burnley 3-0 Southhampton, Crystal Palace 0-0 Everton i Watford 0-3 Brighton. Avui a les 15 h es jugaran el Leicester-Wolves i el Newcastle-Arsenal, i a les 17.30 h, el Manchester United-Chelsea.