Segons va informar el diari Sport ahir, el FC Barcelona està buscant una sortida a Philippe Coutinho i una de les opcions que té en ment ara mateix és la del Bayern de Munic. El club blaugrana vol cedir el jugador dues temporades en les quals els alemanys assumirien la fitxa del jugador per després tenir-lo en propietat a canvi d'una suma econòmica, una operació similar a la que van fer amb James Rodríguez el Reial Madrid i el mateix Bayern.

També hi ha la possibilitat que la cessió sigui d'una sola temporada amb una opció de compra obligatòria en finalitzar l'any. De totes formes, el Bayern de Munic no acaba de veure clara l'operació, segons la mateixa informació del diari Sport. El club alemany només es quedaria en propietat el jugador si el preu del traspàs no és excessivament alt. Així doncs, el Barça treballa buscant altres vies de sortida, després de la negativa del Tottenham un cop tancat el mercat de fitxatges anglès. Una opció latent ara mateix és la seva arribada al PSG, utilitzat com a moneda de canvi dins l'operació que faria tornar Neymar al club blaugrana després de dos anys.

És complicat que el futbolista brasiler tingui un lloc al Barça, tant si parlem del mig del camp com de la davantera. Adalt té per davant a jugadors que són indiscutibles com Messi i Luis Suárez i d'altres de molt importants com Griezmann i Dembélé. Al mig del camp, la congestió de futbolistes, amb l'amenaça de Riqui Puig que apreta des del filial inclosa, impossibilita que Ernesto Valverde pugui provar l'experiment de situar Coutinho com a interior.

Així doncs, sembla complicat que pugui continuar al Barça, però les opcions de sortida cada vegada es redueixen més amb un dels mercats més importats tancat. El París Saint-Germain podria haver acceptat que entri en l'operació Neymar però l'acord entre ambdós clubs encara està molt lluny de produir-se. Tot i així, la sortida del brasiler del club francès sembla inevitable. La botiga oficial del PSG ja ha retirat la seva samarreta i només queda una imatge vertical d'ell. El diumenge va ser escridassat i insultat per la que és encara la seva afició, que ja ha mostrat el seu disgust amb el jugador i no vol que torni a vestir-se amb la samarreta del PSG.