La setmana que comença avui pot ser definitiva per saber on jugarà Neymar la temporada que ve, si al Barça o al Reial Madrid. El que sí que sembla segur és que no tornarà a portar més la camiseta del París Saint-Germain. Sembla que els blancs han agafat avantatge en aquesta operació gràcies a l'interès del conjunt francès d'evitar que torni a Barcelona, per les males relacions entre tots dos clubs. Tot i la voluntat del jugador de tornar al seu antic equip, el que més el preocupa és poder sortir de París.

El Barça va tornar ahir dels Estats Units, després d'haver derrotat amb claredat el Nàpols per 0-4 en un gran partit del centre del camp barcelonista (De Jong-Sergi Roberto-Aleñá) i la capacitat golejadora del trident sense Messi, amb dos gols de Suárez i un per a Griezmann i Dembélé. Veient aquest arsenal atacant, sembla que els blaugrana no tenen tanta necessitat d'aconseguir els serveis de Neymar, però el vestidor el vol i el president, Josep Maria Bartomeu, ha agafat personalment les regnes de l'operació.

El PSG, però, ha tornat a augmentar les seves pretensions gràcies al fet que el Madrid s'hagi interessat en el jugador. Això ha fet que el producte hagi pujat i que ara els francesos-qatarians se sentin amb força per tornar a demanar 200 milions d'euros. Al Barça li demanen Semedo i un futbolista a triar, entre Coutinho i Dembélé, a part de 50 milions.

Més múscul

El Madrid, en canvi, surt amb l'avantatge de poder oferir més diners en efectiu. Sembla que podria pagar fins a 120 milions d'euros i incloure a l'operació l'actual Pilota d'Or, Luka Modric. El croat, de 33 anys, ja no entraria als plans de Zidane per a la temporada que ve. A més, els blancs tenen més espai a la davantera per oferir, sobretot si es treuen de sobre un Bale que pot acabar al Bayern. Florentino desitja un trident amb Hazard i Benzema i el PSG juga al seu favor. La solució a tot sembla que no trigarà a arribar.