Els clubs de LaLiga van decidir ahir que no negociaran amb la Federació Espanyola de Futbol sobre els horaris dels partits de la competició i que el conflicte s'haurà de decidir als tribunals. L'organisme que presideix Javier Tebas va organitzar ahir la seva tercera assemblea en un mes, després de la decisió judicial de divendres, en què es permetia que es disputessin partits els divendres, però no els dilluns, i no va fer cas de l'oferiment de la federació, presidida per Luis Rubiales, d'asseure's a negociar els horaris.

Després de dues hores de reunió, els clubs van decidir que no negociaran competències que consideren que ja són seves i que recorreran a la resolució del jutge Sánchez Magro.

El president de LaLiga va aconseguir crear un front comú després d'anunciar que hi podria haver problemes de denúncies, indemnitzacions i ofertes a la baixa amb els operadors televisius pel fet que no hi pugui haver partits els dilluns i que d'altres s'encavalquin quant a horaris. El Reial Madrid, el Barça, l'Athletic de Bilbao i l'Espanyol sí que es van mostrar disposats a dialogar amb la federació, però la resta d'entitats es van mostrar molt contràries a aquest fet i no volen negociar de manera individual. Tebas va explicar que la resolució del jutge només és una mesura cautelar i no una decisió definitiva.