Navarcles acollirà demà la tercera edició de la Cursa Nocturna 5 Milles dins els actes de la festa major d'estiu. Es tracta d'una cursa popular que recorre diferents indrets emblemàtics del municipi i dels seus voltants -com Sant Benet, el pont Vell o el llac- i que en fer-se de nit és obligatori portar el frontal.

Les 5 milles de llargada, que equivalen a 8,04 quilòmetres, discorren entre carrers de la població i camins i corriols dels voltants. El punt de sortida i d'arribada serà l'Espai d'Aigua, Esport i Salt Tres Pins, el nou equipament que s'està construint a les piscines municipals i que, un cop estigui enllestit, donarà nom a tot el complex esportiu i d'oci de la zona, englobarà les piscines d'estiu, les pistes de tennis i pàdel i el nou edifici amb piscina interior, gimnàs i sales d'activitats.

Per començar a promocionar-lo, l'obsequi que es donarà a tots els participants estarà relacionat amb el nou complex i se sortejaran tres abonaments mensuals. A banda, també es donaran altres regals que han estat cedits per les empreses i entitats que col·laboren amb la cursa (Inov, Cansaladeria Singla, Mebaline, Bages Esports Outlet i Club Hoquei Navarcles).

Les inscripcions (fins a 150 participants) són gratuïtes i es poden dur a terme fins avui a les vuit del vespre a la recepció de les Piscines Municipals o bé trucant al telèfon 938310242. La cursa navarclina es posarà en marxa a partir de les nou del vespre.