Els jugadors de la selecció espanyola de bàsquet Ricky Rubio i Rudy Fernández van afirmar ahir que no es refien de la selecció dels Estats Units malgrat les baixes que presentaran al Campionat del Món de la Xina. Tots dos van avisar que, tot i les absències de les principals estrelles, els nord-americans tenen molt on triar. Ahir, per exemple, es va saber que l'ala-pivot dels Sacramento Kings Marvin Bagley també ha renunciat a la cita per centrar-se en la pretemporada. La selecció de Sergio Scariolo jugarà a Anaheim, la matinada de divendres a dissabte, un partit de preparació contra el combinat de Gregg Popovich.

Així, Rubio va reiterar que els americans segueixen sent favorits i que, en un segon graó, «hi ha tres o quatre seleccions», entre elles l'espanyola.

Per al base dels Phoenix Suns «són els actuals campions. És veritat que tenen moltes absències, però segueixen tenint molt bons jugadors». Respecte a la preparació del seu equip, el base català va explicar que ha anat «millorant en cada partit. Jugar contra els americans és un bon test».

Molt fons d'armari

Per la seva banda, l'ala del Reial Madrid Rudy Fernández també és de l'opinió que els americans són els principals candidats a renovar el títol, ja que «tenen moltíssim fons d'armari i continuen sent un equip molt potent».

Segons Rudy, «tenen un gran entrenador que sap com juguem. Tots dos equips intentarem donar el màxim» al partit amistós. Per al jugador mallorquí, «tenen portents físics, jugadors joves amb moltíssim talent i moltes ganes de fer-ho bé». També va ressaltar la importància del duel amistós de la matinada de dissabte. «És una de les millors cites que podem tenir com a esportistes i cal gaudir-ne, però sobretot hem de ser conscients de la importància del duel i de la preparació que hi farem».