L'argentí Juan Pablo Vaulet és una de les incògnites del Baxi per a la temporada vinent. Amb bones referències de la seva trajectòria a Argentina, als 23 anys desembarca a Europa amb la intenció d'emular les gestes de molts compatriotes. Contràriament a la fama d'aquests, ahir es va mostrar prudent i observava més que no pas parlava.

Com estan sent els primers dies a Europa?

Vaig arribar la setmana passada. Ens vam entrenar un o dos dies de manera individual perquè l'equip encara no estava complet i avui hi ha moltes ganes de començar amb tot l'equip.

Què pensa de la plantilla que ha format el Baxi?

Avui he conegut els meus companys. Hem anat parlant. Amb el pas dels dies els coneixeré millor i amb els entrenadors, els mateix.

Era un objectiu per a vostè arribar a Europa com abans millor, quan era a Argentina?

Sempre vaig tenir al cap poder venir cap aquí. Tenia contracte al Peñarol i tenia pensat seguir-hi, però va sorgir la possibilitat de Manresa i ni ho vaig dubtar, quan em vaig trucar.

Quin projecte de club li van explicar?

Que sempre contracten jugadors que acaben de començar, joves que venen nous. Que és una ciutat a la qual li agrada molt el bàsquet i molta gent va al pavelló. Per la meva banda intentaré deixar el millor.

L'ACB és una lliga en la qual els jugadors argentins sempre han tingut èxit. És un bon trampolí, per començar fora del país?

Sí, l'ACB és una de les millors lligues del món. Intentaré donar el millor dia a dia, en els entrenaments i els partits.

Com es definiria com a jugador, davant d'una afició que potser no el coneix gaire?

Un jugador amb molta energia i que sempre tracta aportar coses a l'equip, però sobretot amb molta energia.

Suposo que té referències de què va fer el club l'any passat. Com ho valora?

Sí, l'any passat ho van fer molt bé. Es van classificar per a la Champions, que nosaltres jugarem aquest any. Tractarem de mantenir la mateixa línia.