13 de agost de 2019
13.08.2019

L'anoienca Cora Salas serà demà al Portugal-Espanya

12.08.2019 | 23:32
Cora Salas

L'atleta del CA Igualada Petromiralles Cora Salas, ha estat seleccionada pels tècnics de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme per participar demà, dimecres, en l'encontre internacional de salts entre Portugal i Espanya, que es durà a terme a la capital portuguesa, Lisboa.

Cora Salas hi participarà amb la selecció estatal absoluta en la prova del salt de llargada, amb la seva millor marca aquesta temporada a l'aire lliure de 6,22 m, assolida a Sant Cugat el 31 de maig. Espanya participa en aquesta competició amb 16 atletes: Izaskun Turrillas (Grupoempleo Pamplona) , Cristina Ferrando (Playas Castelló), Alexis Sastre (Playas de Castelló) i Xesc Tresens (FC Barcelona) en alçada; Miren Bartolomé (Grupoempleo Pamplona), Andrea San José (FC Barcelona), Isidro Leyva (Cueva de Nerja) i Javier Fernánez (Playas de Castelló) en perxa; Leticia Gil (Alcampo Scorpio), Cora Salas (CA Igualada), Eusebio Cáceres (independent) i Daniel Solís (Playas de Castelló) en llargada; i Patrícia Serrapio (Playas de Castelló), Marina Lobato (Alcampo Scorpio), Sergio Solanas (AD Marathon) i Jaime Guerra (Cornellà At.) en triple.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga