13 de agost de 2019
13.08.2019

El Torneig Interbarris tindrà per primer cop un triangular femení

12.08.2019 | 23:32

Coincidint amb l'estrena oficial de la gespa artificial del camp municipal de la Barriada Mion, el Torneig Interbarris tindrà enguany competició femenina, a més de l'habitual masculina. Després de l'acte d'inauguració (18.30 h), la remodelada instal·lació de la Pirinaica rebrà, el divendres 30 d'agost, la fase prèvia masculina. La jugaran sis equips: en el grup A hi jugaran el Sant Pau i els juvenils del Gimnàstic i del CE Manresa; i al B, la Balconada, el PI Puig i la Pirinaica. Després dels dos corresponents triangulars (amb partits de 30 minuts), el primer de cada grup es classificarà per jugar, l'endemà, dissabte, la final al mateix camp de la Piriniaca (20 h).

Però enguany, la gran novetat del Torneig Interbarris (organitzat per la delegació a Manresa de la Federació Catalana, amb el suport dels clubs participants que el reben de forma itinerant), serà el torneig femení. Aquesta primera edició serà un triangular entre el Gimnàstic, el CE Manresa i la Pirinaica. Es jugarà el dissabte 31 d'agost, abans de la final masculina, en el sistema de triangular amb partits de 45 minuts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga