Ahir es va produir un capítol intens en el serial Neymar. El directiu del FC Barcelona Javier Bordas, el secretari tècnic Eric Abidal i l'intermediari André Cury, que ja va intervenir en els dos anteriors traspassos del davanter brasiler a Barça i PSG respectivament, van viatjar al matí a París. Allà, es van veure amb el nou director esportiu del club francès, Leonardo.

Les negociacions no van acabar amb un acord per a la volta de Neymar al Barça, però segons les informacions del diari Sport, es van posar les cartes sobre la taula i ambdós clubs van apropar postures. El club blaugrana ofereix jugadors al PSG com a moneda de canvi i demana una cessió amb opció de compra obligatòria l'any següent d'uns 80 milions d'euros aproximadament.

Entossudits amb Semedo

Sembla que hi ha entesa entre el Barça i el París Saint-Germain per a l'entrada de Philippe Coutinho en aquesta operació. No obstant això, el club francès segueix insistint que també s'inclogui en el traspàs de Neymar al lateral Nélson Semedo. El Barça ahir ja va deixar clar al PSG que el portuguès és intransferible i que hauran de pensar en un altre jugador per entrar en aquest intercanvi. Una de les opcions més sonades és la d'Ivan Rakitic, que sembla que el Barça veuria amb més bons ulls que entrés en l'operació Neymar.

La propera reunió es podria produir divendres a Liverpool entre el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el del PSG, Nasser Al-Khelaifi. Ambdós assistiran a la reunió de l'ECA per planejar el futur de la Champions League a partir de l'any 2024.

Les darreres informacions del mitjà Paris United asseguren que, si hi hagués acord, Neymar podria passar reconeixement mèdic amb el Barça el mateix divendres en el qual es trobaran Bartomeu i Al-Khelaifi. Segons el mitjà parisenc, les negociacions entre els dos equips estan realment avançades i només faltaria posar-se d'acord en la quantitat exacte de diners que el Barça abonaria al PSG, que demana uns 100 milions d'euros juntament amb l'arribada de Coutinho i, almenys un altre futbolista de la plantilla blaugana.